Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Παρακαλώ όπως χύνετε βάση προγράμματος!


Έχω πρόβλημα στην δουλειά!!   Εργάζομαι αποκλείστηκα με άντρες ( οι εν είμαι ιερόδουλή) και δεν είναι καν τούτο το πρόβλημα μου!! Βασικά το ότι δουλεύκω συνέχεια με άντρες εν τούτο που με έκαμε να επιλέξω τούτη τη δουλειά!
Το θεματάκι που έχω εν με κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιούμε… Όπως τα προκαταρτικά!  Που συνήθως κάμνει τα ο μάστρος μου γιατί εγώ βαρκούμαι. Ας πούμε κάμνουμε συζητήσεις του τύπου :
Πατάτα- Μάστρε ετέλειωσα τα ούλλα, εμείναν τα προκαταρτικά!
Μάστρος-Πάλε αφήκες τα  πίσω? Έχει 2 χρόνια που δουλεύκεις δαμέ και ακόμα εν έμαθες να τα κοστολογάς!!!
Τούτο βέβαια οφείλετε στο γεγονός ότι τα προκαταρτικά κοστολογούνται βάση της ορέξεως του μάστρου! Δηλαδή άμαν ο πελάτης εν κανένας παρέας μπορεί να του αήκουμε τούτες τις δουλειές τέλια μούχτiν! Εξάλλου κοστίζουν ψίχουλα σε σχέση την υπόλοιπη προσφορά που διούμεν! Χαμαλλίκκια τα λεγόμενα…
Και τούτο ένεν τίποτε μπροστά στο ότι πρέπει να πιάσω έναν  άγνωστο μου και να τον ρωτήσω πότε έννα χύσει!
Νομίζω ο μάστρος μου κάμνει το επίτηδες  για να με κάμνει ρεζίλι   ’’ Πίαστον Γιαννάκη  που την τάδε εργοληπτική και ρώτα τον πότε έννα χύσει! ’’
Η συζήτηση με τον Γιαννάκη πάει κάπως έτσι:   ‘’Κύριε Γιαννάκη ,  η Πατάτα μιλά που τη τάδε εταιρία. Είπε μου ο μάστρος μου ότι είστε έτοιμος να χύσετε.. Να στείλω κόσμο ??? Άλλο 2-3 μέρες? Οκ έννα το βάλω μες το πρόγραμμα , αλλά πιάστε με και μια μέρα πριν να με θυμίσετε!’’
Σήμερα όμως  o μάστρος  μου εσικκιρτίστηκε!! Έχει μαν εφτομά που τον περιπέζουν!!  Έπιασεν εξοργισμένος  τον επιστάτη και λαλεί του ‘’ Κκιάολε,  ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ?????’’
Και να κάθουμαι εγώ να τον  θωρώ  με ύφος τάχα αγανακτισμένο και ότι συμμερίζομαι τον πόνο του που ο άλλος εν χύνει βάση προγράμματος!!
 Ξέρω ότι εν μέρος της δουλείας αλλά αντρέπουμαι πολλά τα γέριμα! Μερικές φορές αναρωθκίουμε αν μόνο εγώ νιώθω τόσο αμήχανα επειδή είμαι κορούα ή επειδή  έχω την τάση να σκέφτουμαι ξημαρισμένα!! !!! Που την άλλη μπορεί για τους άντρες μεταξύ τους να ένει διαφορετικά, όπως το γαμήσι ας πούμε! Να το περηφανεύκουντε! Ασπούμε έννα χύσω 1 τόνο σήμερα ! Είμαι πολλά πελλός!!!  Λαλέιτε?  Έννα  πω του μάστρου μου στα ίσια ότι εν μπορώ να ρωτώ τον κάθε επιστάτη έτσι ερωτήσεις!!
 Άστον πελά, τωρά αρκεύκουμεν μιαν πολυκατοικία , υπολογίζεται ο εργολάβος να χύσει καμιά  δεκαρκά φορές !  Φανταστείτε τι έχει να γίνει δαμέ!!! Εγώ έννα το κάμω θέμα όμως για να είμαι καλυμμένη που την αρκήν! Αν ένει να στείλω και  καμιάν επιστολή! Γιατί Κύριοι, εν μπορεί να χύνει ο άλλος όποτε του καυλώσει! Παρακαλούμεν ακολουθάτε το χρονοδιάγραμμα!!!!! 

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

David Bowie – Amy Winehouse σημειώσατε 1


Στα καρναβάλια αρέσκει μου πολλά να ντύνουμε!  Πιστεύκω ότι ένει η ευκαιρία σου να εκφραστείς ελεύθερα και να ξεφύγεις λλίο που τα συνηθισμένα!
Φέτος εντύθηκα την μια νύχτα   David Bowie που επήαμε σε ένα club και μετά έκαμα πάρτι έσσο μου και εντύθηκα  Amy Winehouse….
Την μιαν επόσπασα την εψές.. Σαν έρκουμουν που την Πάφο  προς την χώρα άκου συνέχεια το CD της και εκτυπιούμουν μες το αυτοκίνητο μόνη μου .. έντα γεναικάρα γαμώτο!
Εντα σήμερα έπιασεν με ο πέλλαρος γιατί σκεφτούμε αν πάθει τίποτε ο David…..
Του χρόνου έννα ντυθώ Michael Jackson για να ‘μαστε πάντα μέσα!


ΥΓ: Ασπούμε τόσο πίττα ήταν εψές μες το High Way  που ήβρα ένα συμφοιτητή μου που τα παλιά ! ξέρετε τα κλασσικά , εκατεβάσαμεν παράθυρα! Εστέλλαμεν φιλάκια, είπαμεν τα νέα μας , να κανονίσουμε να βρεθούμεν  μεστην εφτομά! Εχαρήκαμεν που είδαμεν ο ένας τον άλλο, εξανα-ανεβάσαμεν τα παράθυρα μας και εσυνέχισα τον οδυρμό για την Amy!  

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Think Outsite the can people!!!! IKEA can opener!!1

Exete kai eseis can opener apo to IKEA gia 2 xronia kai den kserete na to xrisimopoieite????
EXO TIN LISI!!!!!
Ekalesa tin fili mou na erti gia fai kai anakalipsa oti ekama to tragiko lathos na agoraso konserva xoris tzino to ring pou anniei to ttenekoui aftomata!!! e exriastika to can opener apo to IKEA!!!! kai exo toso kairo kai akoma na katalavo pos doulefkei!!!
Deite loipon to american kai to russian way eno ego apolamvano anana pou to ttenekkoui!!!!


Επία και εγώ εψές στο Rent!

Εν μας κανεί που η ψυχολογία μας εν γαμημένη τούτες τις μέρες, έιπαμεν αφού επιάσαμεν εισιτήρια που πριν, να πάμε να το δούμεν το Rent,  πέρκει ξεφύγουμε λλίο που τούτη την κολοκατάσταση!
Εγώ προσωπικά εν ήξερα ούτε το story line, ούτε και πολλά για τους συντελεστές αλλά είπα να το δοκιμάσω!
Που τα πρώτα 10 λεπτά φαντάζεστε τι θα γίνει και στα επόμενα! Ε οκ εν και επερίμενα και την σούπερ ανατροπή αλλά εν και ζητώ πολλά, κράτα μου και κανένα surprise για να μεν ποτζοιμηθώ πάστην καρέκλα!
Που την άλλη οι τραγουδο-ηθοποιοί ήταν επιεικώς χάλια! Και τα τραούθκια τους που μπορούσες να φανταστέις ότι ήταν μια μετάφραση χωρίς φαντασία που το αμερικάνικο version.  Το χορευτικό επεριλάμβανεν  αππηδήματα πάστο τραπέζι!  Ένα χοπ! Έτους πάστο τραπέζι, , άλλο χοπ! Έτους κάτω! Πρέπει να ανεβοκατεβήκαν πάνω που εκατό φορές έκαστος! Ακόμα και τζίνος ο γεματούλης ο ηθοποιός επήρεν το γυρήν του για τον επιτραπέζιο χορό!  Να τους το πιστώσω όμως ότι πρέπει να ένει σε πολλά καλή φόρμα!!!!!
Επεριμέναμεν ούλλοι τζιαμέ γυρών  πότε θα τελειώσει!  Εβαρέθηκα αφόρητα! Έπεμπα ούλλη νύχτα μηνύματα σε όποιον αθθυμούμουν και γενικά ατένιζα την πανέμορφη πανσέληνο!
Στο τέλος  η κολλητή μου εχαρακτήρισεν το κάτω του μετρίου! Εγώ από σεβασμό στο μέτριο θα το χαρακτηρήσω απλα άθλιο!  Αν δεν ήταν ο Ματιάμπας ήταν να φύω προ πολλού!  Ήταν πολλά sexy  ο γέριμος και έχει και ωραία φωνή! Ατε και ο Angel!  Αλλά that was all!!!
Anyway! Εν θα προβώ σε περεταίρω θάψιμο γιατί κάποιοι που σας μπορεί να έχετε εισιτήρια και να πάτε να το δείτε. Πάρτε μαζί σας κανένα περιοδικό, και αν πάτε με άλλους πάρτε και αυτοκίνητο για να μπορείτε να φύετε σε περίπτωση που  η παρέα σας θέλει να μείνει!  Γιατί προσωπικά για μένα το RENT ήταν  μια  ΤΣΙΟΦΤΑ και μισή!!!! 

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επιάσαμεν πάτο όξα έχει ακομα?

Βαώστε τα ούλλα. Σκατά να φάμεν με τούτη την νοοτροπία την  '' Σιωπάτε να περάσουμε ως πάρατζι ''' που έχουμε!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Small Things that make me happy-part 1.


Περνώ φάση ολικής αλλαγής , εσωτερικά και εξωτερικά. Θκιαβάζω βιβλία για το πώς να γίνω καλύτερος άνθρωπος και πώς να κάμω όμορφη τη ζωή μου. Πάω ψυχολόγο για να αντιμετωπίσω τις ψυχώσεις μου. Πάω γυμναστήριο και κάμνω δίαιτα!

Γενικά προσπαθώ να είναι θετική!

Μια συνήθεια που απόκτησα μέσα σε τούτη ούλλη την ανακατωσιά ένει να είμαι χαρούμενη με κάποια μιτσιά μιτσιά πράματα που συναντώ. Μερικά θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας.

Εχτές στο lunch break επήα με τις κορούες που τη δουλειά για φαί  . Όταν εφτάσαμε στο parking είχεν ένα σχιλλούι  στο μοναδικό parking spot που έμεινε.  Εκατέβηκα κάτω και πολύ ευγενικά  εζήτησα του να απομακρυνθεί . Ετραβησεν λλίο πάρατζι  και  επαρκάραμεν.

Μετα που καμιά ώρα που ετελιώσαμε που τις σαλάτες  και το κουτσομπολιό μας, πάμε στο parking, το σχιλλούι ακόμα τζιαμέ το φτωχό! Ελυπήθηκα το και λαλώ μπορεί να εχάθηκεν!  Κοιτάζω πάστο λουρίν του, είχεν το όνομα του και ένα τηλέφωνο. Πιάννω τον αριθμό, απαντά μια κυρία.

Πατάτα: Γειά σας, ένα σχιλλούι , ο Sparkys , εν δικός σας?
Κυρία:  Ναι ! Μα πού τον ήβρες???
Πατάτα: Εν στο parking του ‘τάδε’ εστιατορίου!!!
Κυρία :  Είμαι και εγώ δαμε! Πε μου κάθεται δίπλα που έναν AUDI TT ασημένιο?
Πατάτα:  Ναι εν δαμέ έχει καμιάν ώρα!
Κυρία:  Μάνα μου , ακολούθησεν με αλόπως που το σπίτι! Εν το αυτοκίνητο μου τούτο και περιμένει με!  Έρκουμε να τον πιάσω!

Η γυναίκα ήταν φανερά συγκινημένη! Το ίδιο και εγώ!  Πόσο σημαντική νιώθεις να ξέρεις ότι τούτο το πλάσμα ακλούθησε σε τόσο δρόμο γιατί εφοήθηκεν να μεν σε χάσει?
Για τους δικούς του λόγους βέβαια.. Αλλά πάλε εν πολλά συγκινητικό!
(θέλω σχιλλούι!)