Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

3 Cows


Ήβρα τρείς αγελάδες  μπροστά μου τωρά το πρωί σαν έρκουμουν δουλειά τζιαμέ στην βιομηχανική του Δαλιού. Επηαίναμεν σημειωτόν και η μια εχαμογέλασεν μου συμπονετικά . Είπα να την πιάσω κουβέντα, ποττέ εν εμίλησα με αγελάδα , μόνο γουρούνια έβρισκα ως τωρά και εν τους εμιλούσα γατί εθυμίζαν μου τους πρώην μου. 

Στην αρκήν απολογήθηκα που έκλισα τα παράθυρα  γιατί εμύριζεν νακκουρίν, είπεν μου ότι εν οι διπλανές που βρομούν!
Τάμπουσχει?  λαλεί μου ( είδεν με λλιον μακκομένη),  νομίζω είμαι ερωτευμένη, λαλεί εν της εποχής, να μεν δόκω σημασία και εννα περάσει.  Ότι εν ξέρων αν θέλω να μείνω η να φύω που δακάτω. Λαλέι μαν ζωήν την έχεις, μιαν ευκαιρία να κάμεις τα πράματα όπως τα θέλεις! Να πάρω τις αποφάσεις μου και όποιες ένει να τις υποστηρίξω και ότι φκεί!

Έκαμε εκκίνηση το φορτηγό, η φτωσχή χαζίρι να μπρομουττιστέι!  Είχαμεν άλλο λλίο χρόνο όσπου να ξαναπρασινίσει το φανάρι. Ερώτησα την και εγώ για τα δικά της.  Λαλεί εν ο καιρός που φκάλουν καλό γάλα τωρά  που τα άσχερα εν ξερά και επελλάναν την στο γάλεμα. Τουλάχιστον εφκάλαν την για περίπατο σήμερα . Εν ήξερεν που πάει.

Μετά ακολόυθησε τζίνη η αμήχανη σιωπή που εν είχαμε τίποτε άλλο να πούμε αλλά εκολλήσαμεν η  μια καρτσίν της άλλης. .. Ερώτησα την αν ξέρει μια φίλη μου που το Δάλι που κάμνει γαλακτοκομικά. Όι εν της ελάλεν τίποτε το όνομα…. Πάλε σιωπή..Είπα της ότι το βοδινό εν το αγαπημένο μου κρεάς!! Εγήρισεν μου τον κόλο της. Ευτυχώς άψεν και πράσινο και εμπήκαμεν high way .. .... Πάλε είπα το λάθος πράμα, εκακοφάνησα την…

6 σχόλια:

  1. Ρε, αρχικά να σου πω ότι είδα τον τίτλο και ήμουν κουρτισμένη ότι εννα δκιαβάσω για παγωτά τζιαι βάφλες... (3 cows- ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται).
    Εν ηξέρω αν ήβρε κανένας αστεία την ιστορία σου, πάντως εγώ εκλαμουρίστηκα.

    Κράτα καλά, the best is yet to come x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χααχαχα! Εγω εγέλασα πάντως! Η αγελάδα πάει που την διάβαση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re Mathitoudi epiases me... Krato kala ... Enna to palepso mexri telous!

    Roka i agelada en itan pezi :P Agelada misxi mou. Sto xorko mou laloumen tes kouelles! egina tellia xoraitissa:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i like

    έν τους το είχα πάντως... να κάμνουν έτσι ωραίες κουβέντες οι αγελάδες

    εν της είπες να έβρουν άλλο μιαν να κάμουν γάλα υγείας ("γάλα τεσσάρων αγελάδων - γάλα υγείας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Neerie: nai re oute ego! polla cool katastasi.. alla na tous po na evroun k tetarti enna paei too far. Os tis partouza kamnoun toute
    Sike: en mooouuuu pou kamnoun oi agelades. To mpee en pou allin istorian :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή