Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Παρακαλώ όπως χύνετε βάση προγράμματος!


Έχω πρόβλημα στην δουλειά!!   Εργάζομαι αποκλείστηκα με άντρες ( οι εν είμαι ιερόδουλή) και δεν είναι καν τούτο το πρόβλημα μου!! Βασικά το ότι δουλεύκω συνέχεια με άντρες εν τούτο που με έκαμε να επιλέξω τούτη τη δουλειά!
Το θεματάκι που έχω εν με κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιούμε… Όπως τα προκαταρτικά!  Που συνήθως κάμνει τα ο μάστρος μου γιατί εγώ βαρκούμαι. Ας πούμε κάμνουμε συζητήσεις του τύπου :
Πατάτα- Μάστρε ετέλειωσα τα ούλλα, εμείναν τα προκαταρτικά!
Μάστρος-Πάλε αφήκες τα  πίσω? Έχει 2 χρόνια που δουλεύκεις δαμέ και ακόμα εν έμαθες να τα κοστολογάς!!!
Τούτο βέβαια οφείλετε στο γεγονός ότι τα προκαταρτικά κοστολογούνται βάση της ορέξεως του μάστρου! Δηλαδή άμαν ο πελάτης εν κανένας παρέας μπορεί να του αήκουμε τούτες τις δουλειές τέλια μούχτiν! Εξάλλου κοστίζουν ψίχουλα σε σχέση την υπόλοιπη προσφορά που διούμεν! Χαμαλλίκκια τα λεγόμενα…
Και τούτο ένεν τίποτε μπροστά στο ότι πρέπει να πιάσω έναν  άγνωστο μου και να τον ρωτήσω πότε έννα χύσει!
Νομίζω ο μάστρος μου κάμνει το επίτηδες  για να με κάμνει ρεζίλι   ’’ Πίαστον Γιαννάκη  που την τάδε εργοληπτική και ρώτα τον πότε έννα χύσει! ’’
Η συζήτηση με τον Γιαννάκη πάει κάπως έτσι:   ‘’Κύριε Γιαννάκη ,  η Πατάτα μιλά που τη τάδε εταιρία. Είπε μου ο μάστρος μου ότι είστε έτοιμος να χύσετε.. Να στείλω κόσμο ??? Άλλο 2-3 μέρες? Οκ έννα το βάλω μες το πρόγραμμα , αλλά πιάστε με και μια μέρα πριν να με θυμίσετε!’’
Σήμερα όμως  o μάστρος  μου εσικκιρτίστηκε!! Έχει μαν εφτομά που τον περιπέζουν!!  Έπιασεν εξοργισμένος  τον επιστάτη και λαλεί του ‘’ Κκιάολε,  ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΥΣΕΙΣ?????’’
Και να κάθουμαι εγώ να τον  θωρώ  με ύφος τάχα αγανακτισμένο και ότι συμμερίζομαι τον πόνο του που ο άλλος εν χύνει βάση προγράμματος!!
 Ξέρω ότι εν μέρος της δουλείας αλλά αντρέπουμαι πολλά τα γέριμα! Μερικές φορές αναρωθκίουμε αν μόνο εγώ νιώθω τόσο αμήχανα επειδή είμαι κορούα ή επειδή  έχω την τάση να σκέφτουμαι ξημαρισμένα!! !!! Που την άλλη μπορεί για τους άντρες μεταξύ τους να ένει διαφορετικά, όπως το γαμήσι ας πούμε! Να το περηφανεύκουντε! Ασπούμε έννα χύσω 1 τόνο σήμερα ! Είμαι πολλά πελλός!!!  Λαλέιτε?  Έννα  πω του μάστρου μου στα ίσια ότι εν μπορώ να ρωτώ τον κάθε επιστάτη έτσι ερωτήσεις!!
 Άστον πελά, τωρά αρκεύκουμεν μιαν πολυκατοικία , υπολογίζεται ο εργολάβος να χύσει καμιά  δεκαρκά φορές !  Φανταστείτε τι έχει να γίνει δαμέ!!! Εγώ έννα το κάμω θέμα όμως για να είμαι καλυμμένη που την αρκήν! Αν ένει να στείλω και  καμιάν επιστολή! Γιατί Κύριοι, εν μπορεί να χύνει ο άλλος όποτε του καυλώσει! Παρακαλούμεν ακολουθάτε το χρονοδιάγραμμα!!!!! 

7 σχόλια:

  1. αχαχαχαχαχαχαχα κλαίω που το γέλιο!
    ΧΥΣΕ ΟΛΑΝ ΝΑ ΠΟΣΠΑΖΟΥΜΑΣΤΕΝ! ΠΟΣΗΝ ΩΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΛΕΚΑΣ ΤΟ ΠΡΑΜΑΝ;
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aahahah LOL Εγώ στη θέση σου ήταν να φύρνουμαι που το γέλιο κάθε φοράν που το άκουα ή έπρεπε να το ρωτήσω, μεν σου πω ότι εννα άλλασσα και χρώμαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nre fave blog!!! kai eixe kairo na diavaso kana blog!!! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Invictus: Ναί ολάν! εν και χορτασιά! let it out!!!

    μαθητούδι: Η μαλακία εν ότι οι μόνο εν πρέπει να γελάσω, πρέπει να τους πείσω τζιολης ότι σοβαρομιλώ, ας πούμε, ΑΠΑΙΤΩ το ! Ατε αλλο 1 εφτομά και πάμε άδεια να πνάσουμε που τα κτίσματα!

    Nadsat Orange: Thanx! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι τους ρωτάς τους ανθρώπους μάνα μου? Η παρενθεσούλα στην αρχή... είσαι σίγουρη ότι δεν ισχύει? Δεν είναι ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμερικλάνε είμαι πολλά λυσσιάρα για να θεωρώ το σεξ δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχα. Να τους ξεκαθαρίζεις το περιεχόμενο του χυσίματος.... π.χ. Εννα πρέπει να χύσετε 5 κυβικά μπετόν για τες κολόνες.
    Έτσι εν θα σε παρεξηγούν τζαι να πιαίννει ο νους τους αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή