Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Επία και εγώ εψές στο Rent!

Εν μας κανεί που η ψυχολογία μας εν γαμημένη τούτες τις μέρες, έιπαμεν αφού επιάσαμεν εισιτήρια που πριν, να πάμε να το δούμεν το Rent,  πέρκει ξεφύγουμε λλίο που τούτη την κολοκατάσταση!
Εγώ προσωπικά εν ήξερα ούτε το story line, ούτε και πολλά για τους συντελεστές αλλά είπα να το δοκιμάσω!
Που τα πρώτα 10 λεπτά φαντάζεστε τι θα γίνει και στα επόμενα! Ε οκ εν και επερίμενα και την σούπερ ανατροπή αλλά εν και ζητώ πολλά, κράτα μου και κανένα surprise για να μεν ποτζοιμηθώ πάστην καρέκλα!
Που την άλλη οι τραγουδο-ηθοποιοί ήταν επιεικώς χάλια! Και τα τραούθκια τους που μπορούσες να φανταστέις ότι ήταν μια μετάφραση χωρίς φαντασία που το αμερικάνικο version.  Το χορευτικό επεριλάμβανεν  αππηδήματα πάστο τραπέζι!  Ένα χοπ! Έτους πάστο τραπέζι, , άλλο χοπ! Έτους κάτω! Πρέπει να ανεβοκατεβήκαν πάνω που εκατό φορές έκαστος! Ακόμα και τζίνος ο γεματούλης ο ηθοποιός επήρεν το γυρήν του για τον επιτραπέζιο χορό!  Να τους το πιστώσω όμως ότι πρέπει να ένει σε πολλά καλή φόρμα!!!!!
Επεριμέναμεν ούλλοι τζιαμέ γυρών  πότε θα τελειώσει!  Εβαρέθηκα αφόρητα! Έπεμπα ούλλη νύχτα μηνύματα σε όποιον αθθυμούμουν και γενικά ατένιζα την πανέμορφη πανσέληνο!
Στο τέλος  η κολλητή μου εχαρακτήρισεν το κάτω του μετρίου! Εγώ από σεβασμό στο μέτριο θα το χαρακτηρήσω απλα άθλιο!  Αν δεν ήταν ο Ματιάμπας ήταν να φύω προ πολλού!  Ήταν πολλά sexy  ο γέριμος και έχει και ωραία φωνή! Ατε και ο Angel!  Αλλά that was all!!!
Anyway! Εν θα προβώ σε περεταίρω θάψιμο γιατί κάποιοι που σας μπορεί να έχετε εισιτήρια και να πάτε να το δείτε. Πάρτε μαζί σας κανένα περιοδικό, και αν πάτε με άλλους πάρτε και αυτοκίνητο για να μπορείτε να φύετε σε περίπτωση που  η παρέα σας θέλει να μείνει!  Γιατί προσωπικά για μένα το RENT ήταν  μια  ΤΣΙΟΦΤΑ και μισή!!!! 

1 σχόλιο:

  1. Καλώς σε βρήκα. Εν μπορείς να φανταστείς πόσο δίκαιο σου βρίσκω. Συμφωνώ σε όσα είπες μπορεί βέβαια να ήταν που επίαμε με άσχημη ψυχολογία.Γενικά όμως ήταν άνθρακας ο θησαυρός. Και αν έχει κανένας εισιτήριο εγώ λέω καλύτερα να μεν πάει. Την τελευταία μισή ώρα έπιαμε το νευρικό γέλιο που εν τέλειωνε. ενίσταζα ετάρασσα ποτζί ποδα...δράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή