Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Chocolat το χρώμα! (του κατακτητή)


Που μιτσιά ασχολούμουν με τα δικοινοτικά! Επήαιννα σε κατασκηνώσεις στην Πύλα , στο Τροόδος, μέχρι και στην Αμερική!  Ήμουν ο λεγόμενος peace builder. Επίστευκα στην ειρηνική συνύπαρξη μας με τους αδερφούς  Τουρκοκύπριους  ρε κουμπάρε.   Αλλά μόνο με τους αδερφούς αφού πολλα γλήορα εσυνηδητοποίησα  ότι αρέσκουν μου οι λεγόμενοι  Σοκολατένιοι!  Όπου σοκολατένιοι , άνδρες με  επιδερμίδα χρώματος καφέ στην απόχρωση όμως της Σοκολάτας Γάλακτος!  Όι τζίνη την bitter την σοκολάτα,  ο διαχωρισμός εν αρκετά σημαντικός! ( έντα ρατσίστρια) 
Ο  πρώτος ήταν και ο πιο δυνατός έρωτας, ο D. που την Αμμόχωστο ! Ήμασταν 15 χρονών, τζείνος ποτζί, εγώ ποδά!  Τα οδοφράγματα ήταν κλειστά! Εμιλούσαμε που το IRC ( για τους νεαρούς το IRC εν  όπως το σημερινό το MSN) που το τηλέφωνο μέσω ειδικής γραμμής των UN και ανταλλάξαμε και κάποια γράμματα μέσω Τσεχίας και Αμερικής αφού απευθείας εν εγίνετουν!  Την μοναδική μας συνάντηση στην Πύλα εν θα την ξεχάσω ποττέ!  Πολλά ρομαντικές καταστάσεις που εξόργισαν τους γονιούς μου γιατί εν έκαμνα τίποτε άλλο  που το να συμπροφέρουμε σαν την απεσταλμένη των UN  ή σαν την μισθωτή της ΕΔΟΝ (χωρίς παρεξήγηση προς τους συναγωνιστές)
Η αδυναμία μου προς του σοκολατένιους αποδείχτηκε μεγαλύτερη που τον έρωτα μου προς  τον D. Που τον ‘’απάτησα’’ σε μια κατασκήνωση με έναν άλλον αδερφόν Τ/Κ .  Όι πως ο Υ., ήταν πιο ωραίος, απλά εγώ ήμουν λισσιάρα και ήθελα να ζήσω την καλοκαιρινή ερωτική μου περιπέτεια! Ο D. εξαπόστηλεν με (ήμουν ειλικρινής και είπα του την αλήθκεια, εν θα το ξανακάμω) και εν τον εξαναείδα! Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο.
5 χρόνια επεράσαν όσπου να ακουμπήσω την κκελέ μου σε σοκολατένιο  (άτριχο) στήθος! ( εν έχουν πολλές τρίχες οι άτιμοι ).   Καλοκαίρι του 2007 σε ευρωπαϊκό  προορισμό που επία τάχα να δουλέψω το καλοκαίρι εσυνάντησα τον 100% Αττίλα .  Τούρκος ως τα μπούνια! Από την Πόλην! Και Ισλαμιστής! Δηλαδή εν ήθελεν να του τζίζω! Εν υποστίριζεν καν τα τσιλιμπουρδίσματα! Αντεξεν 1,5 μήνα όμως! Παραδέχουμε τον! Ετύλιξα τον όμως στα δίκτυα της σοκολατοφάγου και εκατάφερα να χαμουρευτούμεν  2-3 φορές …  Ακόμα κρατούμεν επαφή! Εν καλό μωρό και καλός φίλος.
Τον περασμένο Μάι σε συμμετοχή μου σε ένα συνέδριο εφίλεξα ( καλά εμαντέξετε) μα ένα σμυρναίικο σουτζουκάκι!  Ωραίο μωρό , αν και ήταν πολλά ήσυχος για τα γούστα μου!  Εκρατήσαμεν μιαν επαφή και τωρά στις διακοπές του Αυγούστου επήα να τον δω εις την πανέμορφη και ελληνικότατην Σμύρνη!  Η φίλη μου η Κ. διαμαρτυρήθηκεν  (μεταξύ πολλών φίλων) !  ‘’ Τόσους τόπους, έννα πάεις στον κατακτητή?’’  Ε ναι ρε Κ. μου  δικαιούμαι και εγώ να έχω έναν πάθος τα ευλοημένα!!
Και έτσι και έγινε! Εγνώρισα τον έρωτα και τον κατακτητή! 2 σε 1 ! Επεράσα 4 μέρες στα αγκάλια του οχτρού στην Σμύρνη!  Επηέναμε στα κλαπς, στη θάλασσα, ετρώαμεν και επίναμεν! Ετζιμούμασταν και εξυπνούσαμεν μαζί! Ήμουν ευτυχισμένη! Το ότι ήταν ο ορκισμένος εχθρός εξίταρεν  με παραπάνω!  Αποχωρίστηκεν ο ένας τον άλλο με μεγάλη δυσκολία, θέλω να πιστεύκω! Σκηνή βγαλμένη από  δραματική ταινία εξελίχτηκεν στο αεροδρόμιο! Ετσίππωσα πάνω του και εν ήθελα να τον αφήκω  να φύει!  Επροχωρούσα προς το gate  μου και εκοίταζα συνέχεια πίσω να τον δω! Και ήταν τζαιμε! Εγύρευκεν με μέσα στο πλήθος! Τωρά φανταστείτε τα τούτα ούλλα σε slow motion! Με μουσική υπόκρουση τζείνο το cheesy  τραγούδι του Armageddon!  Έτσι που ήταν! Εν έκλαψα ομπρός του  όσπου και έχασα τον που τα μάθκια μου!
Ήρτα στην Κύπρο αναστατωμένη!  Που τες έντονες συγκινήσεις! Μιλούμε διαδικτυακά ακόμα, προσπαθεί να με τιτσιρώσει στο Skype αλλά ‘’ένεν σωστό!!!!’ . Εβρέθηκα και με την Κ. ‘’επέρασες ωραία με τον κατακτητή?’   Έπιαν με το γέλιο …Εθυμήθηκα σε κάποια φάση στη ανάπαυλα   των ανείπωτων πράξεων μας με τον εχθρό,  ερώτησα τον τι σημαίνει το όνομα του στα Αγγλικά και απάντησε μου   ΄΄conqueror!''.  Υπερήφανα! 
Έππεσα και εγώ στα χέρια του κατακτητή  όπως και η πονεμένη μας πατρίδα . Χωρίς καμία αντίσταση!  Τωρά εμείναμεν ούλλοι με θκυό σχείλη καμένα!
Canim, seni  istiyorum!


3 σχόλια:

  1. klaime kai ego kai i fili mu pou to gelio!!! en uparxeis...epsiloeroteutika se!! hahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nadsat esena etsiakkara se pou to blog sou kai pernas :) ... tin fili sou pountin?

    Emilousa epses me to tourtsi! thelei na erti dakato lalei :) an erti enna exo k part 2 tis istorias :) na paikso k llio entos edras!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hehehhee...i fili mu efuen ke afiken me moni mu!!! OOOHHH ta filia mu ston conqueror ...thelo to part 2 lian suntomos se parakalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή