Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Έπιασα αύξηση!!!! (Αρχ%&ια)


Εζήτησα αύξηση τέλος του Αυγούστου. Έκλισα 2 χρόνια στην εταιρία και είπα του μάστρου μου ότι πιστέυκω αξίζω κάτι τις παραπάνω κυριολεκτικά . Και πραγματικά πιστεύκω το! Εφκήκεν ο κόλος μου τον τελευταίο μήνα και θέλω παραπάνω λίρες!
Που λαλείτε, εννοείτε ότι υπήρξεν και το παρασκήνιο! Ο γενικός διευθυντής είπεν μου εννάνει  σίουρα πάνω που 100 ευρώ!  Για να είμαι πιο συγκεκριμένη είπεν μου θα είναι, ι and I am quoting here,  ‘’well above 100’’ ....Έδυσα το και εγώ  ψιλό μαντήλι  ότι θα πιάσω μιαν καλήν αύξηση, εδούλεφκα με παραπάνω όρεξη και τα συναφή!   Επίεννα κοκέττα στη δουλεία, εχαμογέλουν και μέσα μέσα άμαν ετύγχενε να πει κανένα που τα ηλίθια αστεία του ο μάστρος.
Το ερχόμενο weekend μετά την κουβέντα για την αύξηση ήταν τα βαφτίσια το μάστρου μου στην Κακοπετριά (τάχα, εν μπορώ να σας πω τόπο, αλλά τόσο μακριά ) και είπαμεν να πάμε να μείνουμε τζιαμέ  το ΣΚ γιατί τα βαφτίσια ήταν Κυριακή πρωί. Λαλώ εννάν καλή φάση , να κάμουμε και λλίο bonding σαν εταιρία (ηλίθια) . Ε οκ εφτάσαμεν το απόγευμα και εκάτσαμεν στον καφέ με τις κορούες του λογιστηρίου και λαλεί μου η μια ‘’ έπιασες και αύξηση α!’’ ( που να πιαστούν και να μείνουν βουνάριν) ‘’Άτε ρε,(τάχα αχάπαρη) Πόσα?’’  ‘’ Έτσι πολλά εμπιστευτικά εδώκαν σου 100 ευρώ , αλλά έννα σου κόφκει και ο φόρος 35, καθαρίζεις 65!’’
 Η πρώτη μου σκέψη ήταν να σηκωστώ να φύω.. η δεύτερη ήταν να μεν πάω στα βαφτίσια και η τρίτη να του φτύσω μες το μπουφέ  των βαφτισιών (αφού βάλω φαίν).
Αλλά ρε λαλώ εν πειράζει έννα μείνω με τις κορούες, είχεν και 1-2 γκομενάκια που εκυκλοφορούσαν με τις ρακέτες του ττένις, ποττέ εν ξέρεις τι θα φέρει ο βουνίσιος αέρας.
Αλλά μετανιώωωωνωωωω τοοοοο.. εν μπορείτε να φανταστείτε πόσο..
Γιατί μαζί με την αύξηση  την Δευτέρα το πρωί, ο μάστρος μου  έδωσαν μου και καινούριες υπευθυνότητες.. Ακόμα 2 εργοτάξια να αναλάβω! Συν τα άλλα ούλλα που έκαμνα παλιά!
Τούτο ρε κοπέλλια στη γλώσσα των κτηστάων  για το μάστρο μου σημένει ότι δικαιούτε να με γαμήσει! Να γίνω έτσι λλίο πιο σαφής. Τον Σεπτέμβρη έκαμα  τουλάχιστον 20 ώρες overtime.  Ναι που δεν τα πληρώνουμε! Συγκεκριμένα μιαν νύχτα έμεινα ως τις 1μιση την νύχτα! Και μετά αναρωθκιέται η Νadsat  γιατί εν γράφω πκιόν!
Επειδή είμαι και καλή στα μαθηματικά έκατσα και υπολόγισα τα  ποιός πκιερώνει τούτο το γ*μήσι που τρώω! Γιατί εγώ είχα την υποψία ότι βάλλω και που την πούκγα! Και όντως παιθκιά βάση  του Calculator των Windows  , κοινώς εγελάσαν μου!
Πιάννω 65 ευρώ παραπάνω τον μήνα οκ?  Τωρά στα overtime που έκαμα σε ένα μήνα έχουμεν και λέμεν 20 ώρες επι διπλό μεροκάματο 18 ευρώ 360!
Δηλαδή εγώ πκιερώνω 295 ευρώ για να μεν έχω ζωήν! Και ΟΙ ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ! Γιατί εν δουλεία για να την δουλεύκεις 8 ώρες την μέρα τα γέριμα και μετά να πηαίννεις έσσο στον γκόμενο να σε σάζει! Όι να πηαίνεις και να του γυρίζεις ράχη επειδή ο μάστρος σου είχεν ορέξεις!

Ρε εν θέλω να κλαφτώ άλλο  γιατί νομίζω ότι ερωτεύτηκα και κάμνει τα τούτα ούλλα να φαίνονται τόσο ασήμαντα! Εν ξέρω πώς να το περιγράψω αλλά ακούεται κάπως έτσι. 


6 σχόλια:

  1. Σσιαίρουμαι πολλά που θωρώ ανάρτησην σου, να χαρώ για την αύξησην ? Ήταν να σου πω το δυστυχώς πλέον κλασσικό - τουλάχιστον εσύ έχεις δουλειά, αλλά ξέρω πως είναι να ποφκάλλεσαι χωρίς αντίκρυσμαν.
    Καρτερώ ανάρτηση για τον έρωταν. Ωραίο το κομμάτι στο γιουτιούπιν..
    Αφήννουμεν υγείαν (black humor from a patient)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννά γράψω για τον έρωτα όταν σιγουρευτώ.......
    νομίζω πολλοπετώ στα σύνεφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μισθωτή σκλαβιά

    να ππουστέψουμεν ούλλοι μας που εν αντιδρούμε

    αλλά κλάνουμε μες τα μπλοκς
    τζαμέ να σου γυρίζει τζαι μας τζαι ούλλους τους μισθωτούς σκλάβους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα ναι έτσι ένει, κλάννω όσον που να μεν ακούουμε και να νευριάσουν τα αφεντικά ! πούφ !!1

    Ρε εγώ (νομίζω ότι) πέρνω την εκδίκηση μου με το να γράφω blogs εν ώρα εργασίες και που το laptop της δουλειάς ..Εγώ είμαι ο πελλάρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά επάτησε σε πας το φιλότιμο γιατί λέει ο τύπος, αφού της έδωσα αυξηση, δικαιούμε να την φορτώσω κι άλλο. Ξέρω τι σημαίνει να κάνεις μια δουλειά που δεν σου αρέσει αλλά αφού δεν υπάρχουν εναλλακτικές, καλύτερα ένας μισθός παρά κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re areskei mou i douleia mou! latrevo to epagelma mou! apla en touti i ekmetalefsi pou me egonatise! pou prospathoun na piasoun oti mporoun pou ton ipallilo k na dion piso to elaxisto!
    To oraio eipen mou to extes o mastros
    'Enna theleis na sxolaseis stin ora sou simera?''

    ΑπάντησηΔιαγραφή