Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Facebook wants to know my relationship status

Βέβαια και θέλει να τα μάθει ούλλα! Ντάξει όι πως εν τα φκάλουμε ούλλα στην φόρα αλλά το relationship status βάλλω το σε άλλη κατηγορία. Μπορεί να ένει επειδή επαρεξηγήθηκε λλίο και η έννοια της σχέσης. Αλλά όπως και πολλές άλλες καταστάσεις, για να τις αναλύσεις σωστά πρέπει να κάμεις τον διαχωρισμό των δύο φύλων:

Αρσενικός.
Εννοήτε ότι ο αρσενικός αποφεύγει τούτα τα πράματα. Έν θέλει να ξέρουν οι υπόλοιπες γκόμενες οτι ένει unavailable. Και να πεις εν επειδή θέλει να καπαρώσει και καμιάν άλλη να πω οκ! . Όι ένεν για τούτο, το θέμα εν καθαρά ψυχολογικό! Γιατί  ο Κυπρέος εν κυνηγός (τρομάρα τους). Εννα φκει έξω με τους παρέες του τις Τετάρτες, να παίξει το μματούι του λλίο  , να χαριεντιστέι και μετά να πάει έσσο μόνος του, το πολλή να την παίξει μέστο μπάνιο ( αν η γκόμενα εν του εκουβαλήθηκε ήδη στο διαμέρισμα) και να σιρέι τις ροχχαλιές του ως το πρωί που εννα ξυπνήσει να πάει δουλειά στους Coopers. Το σενάριο όμως αλλάσει αν η γκόμενα του εν καμιά μουννάρα,  ξανθή, δίμετρη  και πρέπει να την χουμίσει ανα το Παγκύπριο! Αν παίζει και καμιά φωτογραφία που τον Πρωταρά σίουρα εννα μπει και profile picture. Αν δε η λεγάμενη ένει αλλοδαπή απο ανατολικό blog , εκερτήσαμεν το joker  και βαλλουμεν την και cover foto σαν ανταλλασουν γλωσσοφιλα! (ήθελα να ήξερα ποιος φκάλει τούτες τις φωτογραφίες! )

Θηλυκός
Πολλά απλή περίπτωση η συμπεριφορά των γεναικών.Μάνα μου άμαν γαμιέσε τον ίδιο άνθρωπο για ένα μήνα εν  το λαλείς και σχέση. Δώστου λλιο chance να δούμε πως εννα εξεληχτεί η κατάσταση! Μπορεί απλα να περνάτε καλά στο κρεβάτι, μπορεί να έχει γκόμενα και να μεν το έχει στο status του στο Facebook , μπορεί χίλια πράματα! Αλλά ο θηκυκός έχει , όι την συμπεριφορά του κυνηγού, αλλά του σχίλλου. Θέλει να κατουρίσει γυρώ γυρών που την περιοχή της ετσι ώστα να ξέρουν ούλλες οι άλλες οι σχιλλάρες ότι δαμέ τον τόπο εκοτσιαννιάσαμεν τον και εττελιάσαμεν τον ! Καλάν κόρη μου εν και να σου τον φάμε! chillαρε! Αλλά η μάμμα μας έμαθεν μας καλά! laser που τα 18, διαιτα που τα γεννοφάσκια μας και άγιος ο θεός . Τα πάντα για να είμαστε έτοιμες για την ιερή στιγμή που εννα έβρουμεν τον πλούσιο κυπρέο που εννα μας γωράσει το Ipad και το Galaxy-S ! 

Ε μετά είμαστε και εμείς  που μας πιάνουν τα κομπλεξιλλίκια μας επειδή εν το εκάμαμε τουτούκι ότι έχουμεν γκόμενο, και ακόμα θωρούν το ράφι αντί τον γέναικο όταν κόφκουμεν τον γυρό μας μέστο χωρκό. Αλλά χαλάλι ρε, μακάρι να εν ούλλοι καλά και εμείς καλλύτερα

4 σχόλια:

  1. no toutouki my friend, keep it to your self!
    k ama s lalun gia rafi na thkialeeis jilo!
    i like the post, couldnt agree more!
    an se sigkopsi kanenas tis orthografias ehis na akousis :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I orthografia en o fovos kai o tromos mou re.....giafto egina mixanikos..alla amartia mou kseologimeni epinna otan to egrapsa touto

      Διαγραφή
    2. aaaa ta piomena posts, emenan en fenounte p tin orthografia ta piomena posts, fenounte p tin apelpisia :P

      Διαγραφή